Alle ponykampen op een rijtje,

Alleponykampen.NL

Limburg

Wanneer: Meivakantie en Zomervakantie
Leeftijd: 8-16 jaar en 16+.
Prijs: vanaf Ä275,-*
Duur: Zondag t/m zaterdag.*
Grootte: Maximaal 20-30 kinderen per week.
Verder: We organiseren verschillende activiteiten waaronder: zwemmen met de pony's, oriŽntatietocht, mennen, dropping, kampvuur, ponyspelen, huifkartocht, zwemmen, sport en spel, dagtocht, bonte avond, picknick en barbecue. Enige bekendheid met paarden en/of pony`s danwel rij-ervaring is wenselijk.
*zomervakantie.
Ponykamp bij manege Waldzicht een onvergetelijke week met pony's, paarden en alles wat er mee te maken heeft. De te gekke ponykampen zijn al jaren zeer populair bij jeugd uit heel Nederland (en soms ook daarbuiten). de hele week staat in teken van pony's en paarden. Vraag de brochure aan.
Wanneer: Zomervakantie
Leeftijd: 10-17 jaar.
Prijs: Ä 325,- per week.
Duur: Zaterdag t/m zaterdag
Grootte: Maximaal 16 kinderen per week.
Rijden: Jullie zijn heel veel met de pony's bezig, dus veel rijden en mooie buitenritten.
Verder: We doen naast het rijden ook nog andere leuke dingen zoals, huifkartocht, mennen, leuke spelletjes, zwemmen en een dropping. We hebben bij ons ook nog een kinderboerderij en een speeltuin. Minimaal 2 jaar rijervaring.
Wanneer: Zomervakantie
Leeftijd: Tot 17 jaar.
Prijs: Ä 230,- per week.
Duur: Maandag t/m zaterdag
Grootte: /
Rijden:Vier uur per dag gereden op een paard of pony, zowel binnen als buiten in het Limburgse heuvelland. Verder wordt er aandacht besteedt aan: - verzorging van en omgang met pony's en paarden - kennis maken met verschillende takken van de paardrijsport.
Verder:Naast paardrijden is er voldoende tijd voor andere leuke en spannende activiteiten zoals zwemmen, een dagtocht, barbecue en een dropping of speurtocht.
Wanneer: Zomervakantie
Leeftijd: /.
Prijs: /
Duur: /
Grootte: /
Rijden:/.
Verder: /.
Wanneer: Elke dinsdag en donderdag in de zomervakantie.
Leeftijd: 7 tot 15 jaar.
Prijs: /
Duur: 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Grootte: /
Rijden: /
Verder: pony-doe-dag: een dag vol sport, spel, en ontspanning waarin de pony centraal staat. Tevens is er een ponykampaccomodatie.

4